Boken “Sterke krefter” er historien om den sterke hjelpertradisjonen i nord, en tradisjon som fremdeles lever. I boken møter du dem som hjelper, helbreder og healer. Felles for de alle er at de har krefter – sterke krefter – som kan hjelpe andre mennesker. Du får fortellingene fra dem som har fått hjelp – en hjelp som ikke kan forklares av skolemedisinen. Her er fortellinger om hjelpere som Hammari, Unsgaard, Løvlund, Mirakel-Mikkel og mange flere.

Ingjerd Tjelle er tidligere NRK-journalist og har de siste årene gitt ut flere bøker. Hun er opptatt av de sterke historiene og har blant annet skrevet boka Omsorg og overgrep – møter med barnehjemsbarn og Bortsendt og internert – møter med internatbarn. For sistnevnte fikk hun prisen ”Årets journalist” av Finnmark Journalistlag. Hun er også medforfatter på boka Kvinneliv i nord.

 


Check out our FREE webinars and meditations

Along with our own free classes and meditations, Wisdom From North has also partnered with Shift Network and Gaia to bring you even more transformational wisdom. Connect with the world's best teachers within spirituality and personal growth.

Free classes and video events
>