Wisdom From North Logo

Wisdom & Wonder

Live Intervju-aften i Oslo

Fredag 17 januar 2020

med Svein-Harald Røine - Grethe Holtan - Anja Vintov
& vertinne Jannecke Øinæs

Jannecke
Live kveld speakere

Dato:

Sted:


Tidspunkt:

Billettpris:

Fredag 17. januar 2020

19.00 (til ca 21.30)
Dørene åpner 18.30

325,- + moms.
PS: begrenset antall plasser

Dato: Fredag 17. januar 2020

Tidspunkt: 19.00 (til ca 21.30)

Regulær pris: 349,- + moms

PS: begrenset antall plasser

Live kveld
Live kveld
Live kveld
Live kveld


Hovedtema for kvelden:
Følelser


Følelser er noe vi alle har. Men ikke nødvendigvis noe vi helt forstår oss på. For hva er følelser?  Følelser defineres som: "subjektive erfaringer kjennetegnet av en viss grad av behag eller ubehag. Intens hjerneaktivitet ledsager alltid opplevelsen, men det er ikke faglig enighet om årsaksforholdet".

Hmm, men hva betyr egentlig det? ..


Bli med på en undrende intervju-aften der du vil møte tre lærere som virkelig har dykket dypt ned i følelsenes alkymi.

I løpet av kvelden vil vi utforske spørsmål som: 

  • Hvordan kan vi håndtere frykt?
  • Hva er ekte vågemot og hvordan kan vi bli mere modige i våre liv?
  • Hva er emosjonell intelligens og kan dette kultiveres?
  • Hvordan kan vi bli bedre til å lære å kjenne vår egen intuisjon?
  • Hva er flyt og hvordan kan vi åpne for mer flyt i våre liv?
  • Hvordan kan vi lettere håndtere vonde følelser? 
  • Har følelsene våre beskjeder å gi oss?

I tradisjonell Wisdom & Wonder-ånd vil kvelden bestå av intervjuer med gjestene på scenen.

 

Kvelden vil også gi mulighet for å ta del i
Wisdom From North Membership!

Svein-Harald

Svein Harald Røine

Svein Harald Røine er inspirator, lederutvikler, mental trener, forfatter og en av landets mest inspirerende foredragsholdere. Han holder lederkurs i regi av NHO/Næringslivets skole og Infotjenester i tillegg til egne lederkurs fra sitt eget selskap: Alltid positiv.no.


Svein Harald har tidligere jobbet i næringslivet og var blant annet salgssjef i Nidar. En workshop med Anthony Robbins i London endret midlertidig hans kurs i livet og inspirerte han til å gå for sin drøm; å bli foredragsholder, inspirator og forfatter. Svein Harald kom nylig ut med boken "Modig- Finn ditt hverdagsmot". www.sveinharaldroine.no www.alltidpositiv.no 

Grethe Holtan

Grethe Holtan

Grethe Holtan har drevet Intuisjonsskolen siden år 2000 og har coachet og kurset utrolig mange mennesker. Hun er utdannet MBM (Master of Business and Marketing) fra Handelshøyskolen BI i Oslo og har 22 credits fra Jung Institute i Zurick i Sveits innen personligheter og psykoanalyse. Hun har gitt ut bok om intuisjon og har deltatt i utallige tv-og radioprogrammer, magasiner, aviser og nettsteder. Hun har utviklet en egen metode for å tolke eller forstå hva intuisjonen forsøker å fortelle oss og hvordan den kan følges på egne premisser.


Intuisjonsskolen tilbyr coaching utdanning og kortere kurs innen intuisjon, kroppsspråk, kommunikasjon, ledelse, relasjoner og emosjonelle prosesser. Les mer på  www.intuisjonsskolen.no 

Anja Vintov

Anja Vintov

Anja er en internasjonalt høyt respektert lærer og har studert frykt, mot og flyt i snart 20 år og har inspirert tusenvis av mennesker til å skape et bedre liv for dem selv- både personlig og profesjonelt.
Anja er mor, forfatter og entreprenør og er kjent for sin evne til å oppdage blokkeringer som hindrer mennesker å oppleve flyt i sin hverdag, samt komme med konkrete løsninger for kropp, sinn og sjel med stor suksess.
Anja underviser “Dare To Flow” og “Fall in love with your fear” konseptene i Danmark og rundt om i verden og tilbyr kurs og undervisning for moderne mennesker som søker å optimalisere deres personlige og profesjonelle flyt. Anja har en spesiell gave i å se andres skjulte talenter og potensialer og hjelper dem trosse frykten som står i veien for deres sanne uttrykk. Anja er blant annet forfatter av boken om Hverdagsmod; “Flyt dig lidt - små skridt til store forandringer” og Kuren Mod Frygt (www.kurenmodfrygt.dk). Hun er også en av masterclass lærerne i Wisdom From North Membership, der hun underviser om flyt-metoden. Les mer om Anja her www.anjavintov.dk


Velkommen til en aften med undring, åpenhet, varme, inspirasjon, håp, fellesskap, mystikk, filosofering, kraft og visdom.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes
Jannecke fra LIVE kveld

Kveldens vertinne


Jannecke Øinæs er grunnlegger av Wisdom & Wonder Live kvelder og Wisdom From North, den nordiske plattformen for indre vekst og transformasjon som består av Wisdom From North Magazine, Wisdom From North videoblogg og Wisdom From North Membership som i dag har over 100 medlemmer.  Hun driver Wisdom From North AS sammen med Ragnhild Hannoschøck Vea.

 

Dette blir den 15 kvelden i rekken.

Klikk knappen under for å få informasjon neste gang vi har et event på norsk.

Informasjon om billetter 


Ved betalt billett, står du på liste hos arrangør og trenger kun å oppgi navn ved døren. Bekreftelse på billettkjøp kommer automatisk på mail. Om du ikke skulle motta bekreftelse, sjekk junk boks. Billetter er ikke refunderbare.

Skulle arrangementet bli avlyst av en eller annen årsak, refunderes kun billettene, ikke moms og billettavgift. Ingen andre eventuelle utgifter i forbindelse med arrangementet, vil bli refundert. Arrangør forbeholder seg også retten til å invitere nye gjester, dersom noen av gjestene oppført for kvelden skulle melde avbud.

Copyright © Wisdom From North AS · Org.nr 920 961 983 ·

Ansvarsfraskrivelse · Disclaimer · Personvernerklæring · Privacy Policy