LIVE aften

Inspirasjonskveld med:

Maria Nyegaard - Toyni Johansen - Kenneth Sørensen - Marit Reitan & Jannecke Øinæs


Dato:

Sted:

Tidspunkt:

Billettpris:

Lørdag 25. mai 2019

Litteraturhuset i Oslo

17.30 (til ca 21.30)

549,-

Dato: Lørdag 25. mai 2019

Sted: Litteraturhuset

Tidspunkt: 17.30 (til ca 21.30)

Regulær pris: 549,-

Hjertelig velkommen til Live foredrag og intervju-aften på Litteraturhuset lørdag 25 mai!  

 

Igjen har vertinne Jannecke Øinæs fått med seg en bukett av inspirerende gjester til å undre seg over livets dype spørsmål som:


  • Hva er egentlig oppvåkning og hvordan kan du lettere navigere den? 
  • Hva er energiens språk?
  • Hvordan kan du lære å lese seg selv?
  • Hvordan kan du lettere manifestere det du lengter etter?
  • Hvordan kan du komme i kontakt med din indre kraft?
  • Hvordan kan du finne en dypere ro?
  • Hvordan kan du heale deg selv?

I tradisjonell Wisdom & Wonder-ånd vil kvelden bestå av intervjuer med gjestene på scenen.
I tillegg vil gjestene holde sine egne innlegg, der de tar deg videre med på en indre reise.


 

Kvelden vil også markere åpningen av
Wisdom From North Membership!

Maria Nyegaard

Innlegg: Følelsenes alkymi

Hva om våre følelser er den viktigste nøkkelen i oppvåkningsprosessen?


Maria Nyegaard snudde opp ned på livet sitt, da hun bestemte seg for å forlate normalt næringsliv. Hun satset fullt på det hun ser på som sitt livs oppgave, nemlig å bidra til økt bevisstgjøring og frigjøring av følelser og reaksjonsmønstre som begrenser oss og hindrer oss i å leve ut vårt fulle potensial som menneske. I dag driver hun Human Liberation.

Maria tror på at alle mennesker har en misjon de kommer hit til Jorda for å utfylle. Hun mener at svært mange har av ulike årsaker glemt og fortrengt hvorfor de kom hit i utgangspunktet, hvilke mestringsoppgaver de har valgt på sjelsnivå, og sakte, men sikkert, mistet kontakten med sitt sanne jeg. Det får store konsekvenser for de valgene vi tar eller ikke tar, og det livet vi lever. Marias misjon og oppgave er å tilgjengeliggjøre informasjon, trigge, tilby annerledes perspektiver, åpne dører, hjelpe mennesker å hente tilbake visdom som ligger begravet langt inne i hver enkelt av oss, slik at vi igjen kan oppnå en kontakt med vårt sanne jeg. At man gjennom innsikt i seg selv kan finne mot til å leve i tråd med det hjertet, intuisjonen, magefølelsen, forteller oss. Når man blir fri fra sitt eget fengsel, er tilstede i sitt sanne jeg og forstår dynamikken i vår relasjon til andre mennesker, starter en ny epoke i eget liv. Og det er en følelse som er vanskelig å beskrive. Men i et forsøk på å gjøre det kan det beskrives som å våkne opp fra lang tids dvale og se allting klart og tydelig og på en annen måte. En frigjøring og kjærlighetserklæring til alt som er.
https://www.humanliberation.net/

TOYNI FÜRSTENAU JOHANSEN

Innlegg: Finn dine ressurser og bruk ditt potensial 

Når vi utvider bevisstheten, vil de uutnyttede ressursene som er der bli tilgjengelig, og vi blir istand til å skape mer…


Fra å være en vellykket markedssjef i et av verdens største legemiddelselskaper Johnson & Johnson, til å bli en krøpling var gjort på et sekund for Toyni. Og hun skulle bruke lang tid på å komme tilbake til et liv igjen. I løpet av denne tiden måtte hun snu om på det meste – finne nye veier og svar. Hun fikk noen dyrekjøpte erfaringer og innsikter, og hun lovet seg selv at hun skulle bruke de klokt. Hun sluttet i legemiddelindustrien og startet opp Livskraftsenteret. Senere etablerte hun www.bedriftskraft.no hvor hun også jobber med ledere som ønsker å gjøre en endring, og som ønsker å skape noe mer.


Mange mennesker og bedrifter er ikke gode nok på å ta ut sitt potensial. Toyni hjelper med å finne disse ressursene og ta ut dette potensialet. Basert på egen livserfaring vet hun, at når vi utvider bevisstheten, vil potensialet og de uutnyttede ressursene bli tilgjengelig for oss, og vi blir i stand til å skape mer.

www.toyni.no

Kenneth Sørensen

Innlegg: Hvordan kan vi bli en kjærlig observatør til oss selv?

Nå vi har funnet vår evne til å identifisere en kjærlig observatør, så har vi funnet en vei til å bli vår egen beste venn.

Kenneth Sørensen har en mastergrad i psykosyntese fra The University of East London og er psykoterapeut, astrolog og forfatter av seks bøker.  Hans nyeste verk er Psykosyntesens sjæl (2015), Integral Meditation (2017) og Energipsykologi (2018). Kenneth er tidligere leder av “Norsk institutt for Psykosyntese. “


Hans webside:  www.kennethsorensen.dk tilbyr mer en 100 artikler om Psykosyntese og energipsykologi. Han lanserte nylig siden www.jivayou.com der hans selskap tilbyr identitetsprofiler basert på Roberto Assagioli’s syv psykologiske typer.

Marit Reitan

Innlegg: Din indre vei til LYKKE

I følge Marit handler lykke blant annet om å finne balanse mellom manns- og kvinnekraften, ha gode relasjoner og åpne opp for mer egenkjærlighet, og at vi selv innehar kraften til å skape mer glede i våre liv. I dette foredraget vil hun dele hvordan du nettopp kan skape mer lykke i ditt liv. 


Marit startet Agape Instituttet i 2005.

Hennes intensjon har vært og er at så mange som mulig skal få oppleve, og dermed forstå, at vi bærer alle svarene i oss.

De svarene vi er klare for kan vi hente frem og dra nytte av. Vi kan utvide vår forståelse og se hvor unike og kloke vi alle sammen er i vårt indre, uansett hvilke tanker eller følelser vi måtte ha om oss selv.


Hun mener evnen til å lese seg selv og andre er en sans vi alle er født med, og at den kan trenes i likhet med alle våre andre sanser. Hun har lest flere tusen mennesker gjennom årenes løp og undervist i over 10 år.


Marit er hovedlærer på Agape og holder all undervisning der. https://www.agapeinstituttet.no/

Velkommen til en aften med undring, åpenhet, varme, inspirasjon, håp, fellesskap, mystikk, filosofering, kraft og visdom.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

Kveldens vertinne


Jannecke Øinæs er grunnlegger av Wisdom & Wonder Live kvelder og Wisdom From North, den nordiske plattformen for indre vekst og transformasjon som består av Wisdom From North Magazine, Wisdom From North videoblogg og Wisdom From North Membership som i dag har nærmere 100 medlemmer.  Hun driver Wisdom From North AS sammen med Ragnhild Hannoschøck Vea.

 

Dette blir den 12 kvelden i rekken.

Bestill billetter her

Dørene åpner kl. 17.00. 
Ved betalt billett, står du på liste hos arrangør og trenger kun å oppgi navn ved døren. Billetter er ikke refunderbare.

Skulle arrangementet bli avlyst av en eller annen årsak, refunderes kun billettene. Ingen andre eventuelle utgifter i forbindelse med arrangementet, vil bli refundert. Arrangør forbeholder seg også retten til å invitere nye gjester, dersom noen av gjestene oppført for kvelden skulle melde avbud.

Copyright © Wisdom From North AS · Org.nr 920 961 983 ·

Ansvarsfraskrivelse · Disclaimer · Personvernerklæring · Privacy Policy