logo

Online event på norsk 26-27 november 2022

butterflies

Vekk din indre kraft - og la sjelen vise veien

Du er født med en unik kraft.
Nå er tiden inne for å eie den, uttrykke den, og leve den!

Få tilgang til opptakene fra samtlige workshops, intervjuer og meditasjoner fra LIVE event.

image
eventet Vekk din indre kraft

Helgen 26-27 november arrangerte vi LIVE online event hvor vi sammen åpnet oss opp for sannheten om den vi egentlig er, for å kunne tre inn i en ny bevissthet, og et høyere potensial så vi kan skape fra et mer sant sted i oss selv. Nå kan du få tilgang til alt materiale fra denne helgen i 1 år! Opplev foredrag, inspirerende samtaler, meditasjoner og mer for kun 899,-

Få en dypere forståelse av hva som har holdt deg tilbake, slik at du kan vekke din indre kraft.

Lær verktøy som hjelper deg gjøre en endring allerede i dag, slik at du kan la sjelen vise veien.

Kos deg med mentalt påfyll som inspirerer, slik at du kan stå sterkere i deg selv og den du egentlig er.

Nyt opptakene, fra din egen stue, akkurat når det passer deg. 

Et lite knippe tilbakemeldinger

Tusen takk for denne fantastiske sendingen, utrolig spennende og lærerikt❤️💫

Tusen takk for nydelig deling...sååå spennende ❤️🌏

For noen livshistorier vi får høre ila helgen, takk alle som deler 🥰

Så fantastisk høre på dere ❤️ det er så mye jeg kjenner meg igjen i og at jeg føler meg normal 🥰🥰

Det er første gangen for meg at jeg føler at ‘skjermen’ ikke minsker opplevelsen av forelese og dermed innholdet av det som formidles. ❤️ For et energinivå og engasjement fra samtlige forelesere Flott med forskjellige perspektiver og veldig bra med eksempler og delinger fra eget liv. Det gjør det troverdig og ekte. Veldig bra, alt sammen!!

Sjelsoppgaven, at vi har flere mulige veier, men plan A vibrerer på det høyeste nivået. Det var et spennende perspektiv på noe jeg har fundert mye på selv.

Fra kraftløs til mer kraftfull

Tusen takk for denne fantastiske sendingen, utrolig spennende og lærerikt❤️💫

Hei, jeg er Jannecke, og jeg har hatt en krøllete vei i livet. Jeg slet lenge med depresjon, og et meget lavt selvverd, der jeg trodde meningen med livet var å ha status. Når jeg nå ser tilbake på mitt tidligere jeg, er det som jeg har levd to liv.

Gjennom tre workshops delte jeg noen av de oppdagelsene jeg har hatt som hjalp meg ta min kraft tilbake og leve et mer sant og ekte liv, i tråd med mine egne verdier.

Jeg vil guide deg gjennom øvelser, slik at du kan begynne å kjenne en endring allerede nå. 

Jannecke Øinæs

Fra kraftløs til mer kraftfull

Hei, jeg er Jannecke, og jeg har hatt en krøllete vei i livet. Jeg slet lenge med depresjon, og et meget lavt selvverd, der jeg trodde meningen med livet var å ha status. Når jeg nå ser tilbake på mitt tidligere jeg, er det som jeg har levd to liv.

Gjennom tre workshops dele jeg noen av de oppdagelsene jeg har hatt som hjalp meg ta min kraft tilbake og leve et mer sant og ekte liv, i tråd med mine egne verdier.

Vi skal blant annet gjøre øvelser, slik at du kan begynne å kjenne en endring allerede nå. Jeg gleder meg til å gå dypt med deg.

Jannecke Øinæs
Vibecke Garnaas
Kristine Tørå

Intervju med Vibecke Garnaas og kristine Czilling tørå

Så rørende å høre❤️helt fantastisk

Lytt til en varm, sterk og åpen samtale med Farmen-kjendisen Vibecke Garnaas med 15 års erfaring som Spirituell Coach og Regresjon spesialist og Kristine Czilling Tørå, skaper av Angstportalen og podcasten Fra Angst til trygghet. Dette er to kloke kvinner som jeg er så heldig å ha fått jobbet med i Wisdom From North Medlemskap. 

Vibecke Garnaas
Kristine Tørå

Intervju med Vibecke Garnaas og kristine Czilling tørå

- Så rørende å høre❤️helt fantastisk

Lytt til en varm, sterk og åpen samtale med Farmen-kjendisen Vibecke Garnaas med 15 års erfaring som Spirituell Coach og Regresjon spesialist og Kristine Czilling Tørå, skaper av Angstportalen og podcasten Fra Angst til trygghet. Dette er to kloke kvinner som jeg er så heldig å ha fått jobbet med i Wisdom From North Medlemskap. 

Fay Skansen
Annabell Stefanussen

Intervju med Annabell stefanussen & Fay Skandsen

Jeg har SÅ lyst til å møte dere alle 💕bade i denne energien.

Gjør deg klar til å lytte til to fantastiske damer som oser kvinnekraft og samtidig våger å dele sin sårbarhet og sitt kall. På hver sin måte har de skapt endring i mange tuseners kvinners liv. Annabell Stefanussen er forfatter og skaper av konseptet Fredsarbeid i heimen, og Fay Skandsen hjelper kvinner stå i sin kraft gjennom sine nettkurs og eventer. Begge er også masterclass-lærere i Wisdom From North Medlemskap. 

Fay Skansen
Annabell Stefanussen

Intervju med Annabell stefanussen & Fay Skandsen

Jeg har SÅ lyst til å møte dere alle 💕bade i denne energien.

Gjør deg klar til å lytte til to fantastiske damer som oser kvinnekraft og samtidig våger å dele sin sårbarhet og sitt kall. På hver sin måte har de skapt endring i mange tuseners kvinners liv. Annabell Stefanussen er forfatter og skaper av konseptet Fredsarbeid i heimen, og Fay Skandsen hjelper kvinner stå i sin kraft gjennom sine nettkurs og eventer. Begge er også masterclass-lærere i Wisdom From North Medlemskap. 

Ragnhild H Vea

Meditasjoner

❤️Meditasjonen var magisk💫

Sett deg ned et uforstyrret sted og nyt to guidede meditasjoner med Ragnhild Hannoschøck Vea. Ragnhild driver Wisdom From North sammen med Jannecke og har designet alle online kurs og portalen til Wisdom From North Medlemskap. 

Flere tilbakemeldinger

En fantastisk Workshop igjen  Herlig formidling som jeg blir glad av.

Rørende magisk💫

Påminnelsen om kraften vi har i oss selv ❤️ Jeg trenger å elske hele meg og ha tro på at jeg er bra nok

Jeg fikk en påminnelse om at jeg har valgt denne kroppen ❤️ og alle hintene vi får fra universet, at alt har en mening ❤️🙏

Ett Superstort Tack för denne Gåvan🥰❤️🍀🌿

❤️Meditasjonen var magisk💫

Vekk din indre kraft - og la sjelen vise veien

Her får du en hel "pakke" med inspirasjon, læring og insikter. Alt fra din egen stue så du kan se når det passer deg. 

Det inkluderer:

workshops
intervjuer
meditasjoner
Workbooks

BONUS

Ved kjøp av eventet får du i tillegg to nedlastbare meditasjoner som normalt kun er tilgjengelige for medlemmer i Wisdom From North Medlemskap eller i meditasjonspakken med Guidede Meditasjoner.

gi slipp på sammenligninger meditasjon

Å sammenligne seg selv med andre er normalt. Spørsmålet er om sammenligningen kommer fra inspirasjon og glede, eller fra et tankesett med knapphet og konkurranse. I denne guidede meditasjonen vil du oppdage din egen sanne verdi ved å gi slipp på usunn sammenligning. 

takknemlighets meditasjon

Dette er en meditasjon som hjelper deg åpne hjertet ditt for takknemlighet. Hjertet er portalen til sjelen din og er arnestedet for kjærlighet. I denne meditasjonen åpner vi for kjærlighetskraften, og renser ditt hjertet med ulike fargefrekvenser, og helbreder energisystemet ditt.

butterflies

Du er så mye mer enn du tror!

image
>