logo

Heart Power kveld  

med

Steinar ditlefsen!

5 februar

"Wisdom & Wonder"

Hjem til hjertet og din indre styrke 

Innlegg av Jannecke Øinæs & intervju og foredrag med Steinar Ditlefsen

Bli med på denne spesielle kvelden med  jannecke øinæs og 

 Steinar Ditlefsen hvor vi går dypt i temaet å følge hjertet og bli fylt av "heart power" 

Steinar Ditlefsens heart power seminarer har mange hundre deltagere hver gang og er kjent for å være forvandlende og uforglemmelige opplevelser.

Du vil få en kveld full av smil og latter, hjertevarme og healende energi. I Danmark har flere healere fortalt at de ofte kommer bare for å sitte bak i salen og heale under Steinars seminarer - ”fordi det alltid er en spesiell åpning og energi på disse eventene”.

Dette er derfor en helt ekstra mulighet for alle som vil oppleve sin egen forvandlende hjertekraft!

 

”Aldri har jeg opplevd noe så ekte, så jordnært, så transformerende og så genuint som denne helgen. Allerede da jeg kom inn i rommet ble jeg rørt til tårer av å føle meg så omsluttet av lys, varme og kjærlighet. Forbindelsen til deg og alle som deltok var så sterk - I am ready for my change!” -deltager fra en Heart Power aften


Både Jannecke og Steinar vil dele personlige historier om store valg og hvordan vi alle kan finne mot til å følge hjertets vei.

-Hvordan du alltid kan finne vei tilbake til din indre stemme og guide

-Hvordan ditt liv blir en kraftfull tilstedeværelse i verden

-Hvordan du finner din heart power i vanskelige livssituasjoner

-Du vil utvide ditt hjerte

-Du vil heve din energifrekvens

-Du vil finne din indre styrke – din heart power 


Alt dette og mere vil du få – velkommen til en

 Heart Power aften!

Hvor: Mandag 5 februar på Litteraturhuset i Oslo.
Tid: kl. 18-30-21.
Billettpris: 295,- Billetter i salg nå!
 

Steinar ditlefsen

Steinar Ditlefsen er en transformerende lærer, seminarleder og foredragsholder
Steinar Ditlefsen er grunnleggeren av internasjonale seminarer som European Transformational Teachers Gathering, Awaken Your Audience and Heart Power Experience, og det er alltid hundrevis av deltakere fra forskjellige land som besøker eventene hans.

Han har holdt seminarer og delt scene med internationale lærere som Michael Bernard Beckwith, Janet Attwood, Brendon Burchard, Marci Shimoff og Bruce Lipton. Steinar er en inspirerende foredragsholder og transformasjonslærer. Han snakker til publikum både på engelsk, dansk og norsk. Foredragsholdere, coacher, spirituelle lærere, og folk med et hjertebudskap besøker Steinar for å lære om transformasjonskommunikasjon.

”If you ever have the opportunity to hear Steinar Ditlefsen speak. Oh my goodness! He is spectacular! He is genuine and incredibly talented at inspiring others to their highest and greatest potential.”
- Deborah E. Tompkins, Michigan, US.

”It's been so fun watching Steinar work his magic on stage. To be able to know the high level that Steinar plays at as a speaker and as a transformational teacher, has been wonderful,” Dr. Andrea Pennington, Tedx, Oprah show, dr. Oz, Discovery Ch.

Født og oppvokst i Norge flyttet han til Danmark for å gifte seg med sin kjære kone Eva. De har fire vakre barn og bor for øyeblikket i den fantastiske Alicante i Spania. Nå er hans misjon å hjelpe mennesker over hele verden til å komme i en dypere kontakt med sitt hjertets formål og sanne hensikt. I tillegg lærer han også ledere og foredragsholdere hvordan å påvirke andre og gjøre en forskjell med Heart Power! 

Jannecke Øinæs

Jannecke Øinæs debuterte som syv-åring som Lille Cosette i Les Miserables på Det Norske Teatret, og har siden dette jobbet som freelance skuespiller, sanger og musikalartist i Norge og USA.

Hun har sin teaterutdannelse fra Circle In The Square Theatre School i New York, og har gjort roller som Annie i Annie, Dorothy i Trollmannen fra Oz, Rizzo i Grease, Cecilie Dahr Hove i Hotel Cæsar og Rødnissejenta i Jul i Blåfjell.

I 2011 produserte hun en egen konsertforestilling kalt «One Touch of Venus, en reise gjennom Kurt Weill sine verker».

Konserten ble fremført på Herr Nilsen og på Nordlysfestivalen. Jannecke er også utdannet som grunnskolelærer gjennom Høyskolen i Oslo og Akershus og mottok en Bachelor i Metaphysics (nettstudier) fra University of Metaphysical Sciences (UMS) i 2011.

I 2012 realiserte hun drømmen om å jobbe med det hun inspireres mest av, – å samtale med mennesker om de dype temaene i livet samt inspirere andre til å finne kraften i seg selv. 

Ut i fra dette ble “Wisdom From North” skapt, en webserie på YouTube der hun intervjuer mennesker som inspirerer henne og som hun opplever har visdom å dele. På fem år har hun oppnådd over 3,5 millioner visninger på YouTube med over 25 500 abonnenter på hennes engelske YouTube kanal «Wisdom From North» og over 1100 abonnenter på hennes skandinaviske kanal «Wisdom From North Skandinavia». Jannecke holder også ulike Live-aftener på Litteraturhuset, et konsept hun kaller Wisdom & Wonder og hun har arrangert til sammen 7 kvelder med gjester som bl.a. Kathrine Aspaas, Dora Thorhalldottir, Lars Muhl, Audun Myskja og Linn Stokke. Jannecke ble nylig sertifisert som mindfulness instruktør. 


Insert Image

Nysgjerrig på janneckes tidligere LIVE-kvelder? Se her.

Siden tidenes morgen har mennesket stilt seg spørsmålene: 
hvem er vi, hva gjør vi her på jorden og hvor er vi på vei?

sol

"Har vitenskapen svarene, religionene eller spiritualiteten, eller kanskje har de alle hver sin bit av sannheten?
Gjennom å lytte til gjestenes erfaring og perspektiver ønsker jeg å bringe frem nye og interessante perspektiver på disse spørsmålene. Dette er min bakgrunnen for at jeg ønsker å arrangere disse live kvelder der du får mulighet til å møte og lære av de fantastiske menneskene jeg har møtt gjennom min reise med Wisdom From North. Jeg ønsker også at vi alle skal forstå hvor kraftfulle vi alle er, og bringer frem og samarbeider derfor med mennesker som er hva jeg kaller lysbærere og som hjelper oss virkelig å innse at vi er så mye større enn vi tror.  " 

Jannecke Øinæs

If you can dream it, you can do it- walt disney 

Bestill billetter i dag

Billetter er ikke refunderbare. Ekstra kvittering fås ved forespørsel til info@wisdomfromnorth.com.

Ved betalt billett, står du på liste hos arrangør og trenger kun å oppgi navn på døren.

Skulle arrangementet bli avlyst av en eller annen årsak, refunderes kun billettene. Ingen andre eventuelle utgifter i forbindelse med arrangementet, vil bli refundert.

Vil du være den første som får vite dato for neste LIVE-aften OG sikre deg billetter.

x