logo

LIVE-aften 15 juni 2017

"Wisdom & Wonder"

Tema: Vår galaktiske forbindelse 

Finnes det bevisste vesener på andre planeter?

Vitenskapen anslår i dag at det finnes over 1000 milliarder galakser i Universet. Inni en galakse er det videre milliarder av stjerner og planeter. Sannsynligheten for at det eksisterer intelligent liv andre steder enn på jorden, er med andre ord overhengende stor.

Hvis dette så er tilfelle, kan det være mulig å kommunisere med disse bevissthetene, og kan det ha seg at vi er mer tilknyttet vår galaktiske familie enn vi tidligere har vært klar over? Er vi egentlig laget av det samme stjernestøvet, og er mennesket i bunn og grunn et multidimensjonalt vesen?

15 juni møter vertinne Jannecke Øinæs den anerkjente og klarsynte Jamye Price fra Sedona i USA, medium og TV-personlighet Lilli Bendriss & forfatter Camillo Løken, for å ta et dypdykk ned i disse temaene.

Velkommen til en kveld i Oslo på Litteraturhuset med visdom, undring, kunnskap, inspirasjon og håp krydret med musikalske innslag. 

Hvor: Litteraturhuset i Oslo. Tid: kl. 19-22. Billettpris: 330,-

Jamye Price

Jamye er forfatter av boken: Opening to Light Language, og er en internasjonal energi-healer, kanaliserer og spirituell lærer. Jamye kanaliserer Areon, the Lyran Council of Times som assisterer menneskets oppvåkning, og hun er også en av de få i verden som kommuniserer The Language of Light. Jamye tar i mot private kunder, og holder også workshops. Blant annet skal hun ha workshop i Oslo 17 og 18 juni på Unity senteret.

www.jamyeprice.com​

Jeffery Olsen
Camillo løken

Camillo har lang erfaring som foredragsholder. Med bakgrunn fra farmasøytisk industri har han holdt over 100 foredrag for leger rundt omkring i Norge. Etter han sluttet i farmasøytisk industri, har han holdt en rekke kurs samt foredrag innenfor tema: vitenskap og åndelighet. I sin søken etter svar har han vært innom et bredt spekter av interessant forskning samt litteratur innenfor det metafysiske, spirituelle området. I boken Bevissthetsskiftet skrevet sammen med Lilli Bendriss, belyser han rekke emner som bevissthet, reinkarnasjon, karma, 2012, nær-døden opplevelser, tankens kraft, aktivering av DNA og mye mer.

www.camilloloken.com​

Jeffery Olsen
Lilli Bendriss

Lilli fikk en brå oppvåkning i en alder av 42 år da en akupunkturnål ble plassert under magen hennes. Dette førte til en evne til å kommunisere med ånder samt vesener fra andre galakser. Lilli kommuniserer blant annet The Language of Light, et språk med høy vibrasjonsfrekvens som er ment å øke vår energi. Lilli har skrevet to bøker og opptrer jevnlig i TV programmet: «Åndenes Makt» på TV-Norge.

Lilli er også forfatter av bøkene: Gaven og Bevissthetsskiftet.

www.lillibendriss.com

Nysgjerrig på tidligere LIVE-kvelder? Se her.

sol

Siden tidenes morgen har mennesket stilt seg spørsmålene: hvem er vi, hva gjør vi her på jorden og hvor er vi på vei?

Har vitenskapen svarene, religionene eller spiritualiteten, eller kanskje har de alle hver sin bit av sannheten?
Gjennom å lytte til gjestenes erfaring og perspektiver ønsker jeg å bringe frem nye og interessante perspektiver på disse spørsmålene.

Jannecke Øinæs

NB: Ved å komme denne kvelden, støtter du samtidig Wisdom From North.

Bestill billetter i dag

Billetter er ikke refunderbare. Ekstra kvittering fås ved forespørsel til info@wisdomfromnorth.com. Ved betalt billett, står du på liste hos arrangør og trenger kun å oppgi navn på døren.

Skulle arrangementet bli avlyst av en eller annen årsak, refunderes kun billettene. Ingen andre eventuelle utgifter i forbindelse med arrangementet, vil bli refundert.​ Arrangør forbeholder seg også retten til å invitere nye gjester, dersom noen av gjestene oppført for kvelden skulle melde avbud.

Vil du være den første som får vite dato for neste LIVE-aften OG sikre deg billetter.

x