logo

LIVE Intervju-aften mandag

28 august 

"Wisdom & Wonder"

Tema: Hva betyr det egentlig å følge sin indre stemme?

I dag hører vi mange snakke om betydningen av å følge hjertet, våge å følge sin indre stemme og gå vår egen vei.

Men hva menes egentlig med dette, og hvordan gjør man det egentlig?

28. august klokken 19.00 har vertinne Jannecke Øinæs fått med seg en bukett av tre inspirerende kvinner som har trådd opp nye stier og gått sine egne veier i sitt arbeide og sine personlige reiser gjennom å lytte til en indre veiledning. Møt Jannecke i samtale med Ellen Vahr, Maja Thune og Linn Stokke krydret med musikalske innslag akkompagnert av Mads Løken. 

Velkommen til en kveld i Oslo på Litteraturhuset med visdom, undring, kunnskap, inspirasjon og håp!

Hvor: Litteraturhuset i Oslo. Tid: kl. 19-22. Billettpris: 345,-

Billettsalg på nett stenger mandag 28 august kl. 14!  Etter ​dette, kan man komme på døren. NB: Få billetter igjen!!

Ellen Vahr

Ellen Vahr er utdannet ved Copenhagen Business School. Hun har over 20 års erfaring fra næringslivet, innen finans- og forsikring.

I 2006 startet Ellen firmaet Vahr Relations og har de siste ti årene jobbet selvstendig som profesjonell coach. Hun har en av de høyeste utdannelsene innenfor coaching internasjonalt (CPCC, PCC) og er blant Norges mest etterspurte.

Ellen driver inspirasjonssenteret Villa Hvalstad på Hvalstadåsen i Asker. I tillegg er hun en aktiv foredragsholder, og har skrevet inspirasjonsbøkene Drømmekraft og Våg Livet.

Den 11. august i fjor, ble hennes første roman "Gaven", lansert. Ellen er medlem av Bertha von Suttner-komiteen, Norge.

E Vahr
Maja thune

Maja er spesialpedagog, Kunst og uttrykksterapeut og yogalærer, og jobber til daglig som privatpraktiserende psykoterapeut og yogalærer. Maja har undervist på ulike steder i Oslo og omegn de siste ti årene, og kom i 2016 ut med boken "Yoga som terapi" i samarbeid med Gunnar Egeberg. Maja har anvendt yoga og mindfulness som terapeutisk verktøy i en årrekke, som Behandler på DPS, på sykehus og på yogastudioer. Hun startet i 2016 opp sin egen yogautdanning i terapeutisk yoga hvor hun utdanner yogalærere og helsepersonell i hvordan de kan bruke disse kraftfulle metodene i møte med psykiske plager.

Maja brenner for kjærlighet som medisin i psykiatrien etter selv og ha erfart kjærlighetens helbredende kraft da hun slet med psykiske plager i tenårene. Som 25-åring skrev hun boken “ Jeg har en drøm” som handler om hennes egne erfaringer og drømmen om en annerledes psykiatri der merkelapper, tunge medisiner og diagnoser blir erstattet med en helt annen medisin. Hjertets lengsler blir møtt og sjelen får rom hos modne mennesker som forstår at det er ingen det er noe feil med, men heller at de aller mest følsomme menneskene trenger litt ekstra hud, et ekstra lag med kjærlighet, slik at de kan stå støtt i denne verden.

Linn stokke

De fleste kjenner Linn Stokke som skuespiller på Nationaltheatret og fra filmer. I dag står hun ofte på scenen, men nå med foredrag om Mindfulness, stressmestring og kunsten å leve ditt beste liv hver dag!

Linn har 9 års utdannelse innenfor Mind body psykoterapi (med spesialisering i stress sjokk og traumeterapi). Hun er også sertifisert til å undervise i ernæring fra Hippocrates helseinstitutt.

Linn driver daglig privat terapipraksis, holder kurs, og underviser fast på Yoga- lærerutdannelsen.

Hun har skrevet diverse bøker bla. "Tanker fra en sorg», som er anbefalt av krisesenteret i Bergen. Hun har også gitt ut en guidet meditasjons cd'n “Mindfulness-ditt ubrukte potensiale”

De siste 30 årene har hun fordypet seg i mindfulness og kraften i eget nærvær.

E Vahr

Nysgjerrig på tidligere LIVE-kvelder? Se her.

sol

Siden tidenes morgen har mennesket stilt seg spørsmålene: hvem er vi, hva gjør vi her på jorden og hvor er vi på vei?

Har vitenskapen svarene, religionene eller spiritualiteten, eller kanskje har de alle hver sin bit av sannheten?
Gjennom å lytte til gjestenes erfaring og perspektiver ønsker jeg å bringe frem nye og interessante perspektiver på disse spørsmålene.

Jannecke Øinæs

NB: Ved å komme denne kvelden, støtter du samtidig Wisdom From North.

Bestill billetter i dag

Billetter er ikke refunderbare. Ekstra kvittering fås ved forespørsel til info@wisdomfromnorth.com. Ved betalt billett, står du på liste hos arrangør og trenger kun å oppgi navn på døren.

Skulle arrangementet bli avlyst av en eller annen årsak, refunderes kun billettene. Ingen andre eventuelle utgifter i forbindelse med arrangementet, vil bli refundert.​ Arrangør forbeholder seg også retten til å invitere nye gjester, dersom noen av gjestene oppført for kvelden skulle melde avbud.

Vil du være den første som får vite dato for neste LIVE-aften OG sikre deg billetter.

x