logo

ny live intervju-aften

2 november

"Wisdom & Wonder"

Hva er virkelighet?

er vi egentlig åndelige vesener som har en menneskelig erfaring?

hvordan kan vi finne den dypere meningen med våre liv?

Dette er kvelden for de store & eksistensielle spørsmålene

Igjen inviterer Jannecke Øinæs til en aften i undringens tegn.

Denne gangen har hun med seg legen Audun Myskja, filmskaper Terje Toftenes og forfatter Kristin Flood, og som alltid så byr hun på musikalske innslag, denne gangen sammen med Peter Møller Ravn på gitar. 

Velkommen til en varm og nær kveld med undring, mystikk, vitenskap, filosofering, kunnskap & visdom! 

Hvor: Torsdag 2 november på Litteraturhuset i Oslo. Tid: kl. 19-22. Billettpris: 375,- Billetter i salg nå!

Terje toftenes

Terje Toftenes er en norsk film- og videoprodusent og foredragsholder. Han har bakgrunn fra NRK og den private mediebransjen.

Toftenes driver filmselskapet New Paradign Films AS sammen med Ragnhild Løken Toftenes, og har laget flere prisvinnende TV-dokumentarer, blant annet Kornsirkler, visittkort fra det ukjente, Dagen før avsløringen og Portalen. Terje har også drevet produksjons-selskapet Toftenes Multivisjon AS fra 1986 til 2016, som produsent av multivisjon, multimedia, events og video for næringsliv og offentlige virksomheter.

Gjennom New Paradigm Films arbeider Toftenes med informasjonsfilm og dokumentarer. I tillegg til å arbeide med «overnaturlige fenomener» som kornsirkler og UFO-er har han i filmen Levende helse - På sporet av nøkkelen også fokusert på alternativ behandling. 

I sin siste to timers dokumentarfilm «The Creative Play of Consciousness», på norsk «Bevissthetens kreative spill», er fokus satt på de store eksistensielle spørsmål som «Hvem er jeg - egentlig?», «Hva er dette mysteriet vi lever i og er en del av?» og «Hva skjer når vi dør?». Filmen tar utgangspunkt i en alternativ tilnærming til kvantefysikk og bevissthet, og medvirkende er blant andre Jude Currivan, Ervin Laszlo, Lothar Schäfer, Amit Goswami, Deepak Chopra, Nassim Haramein og Dean Radin.

audun Myskja

Audun Myskja har tretti års erfaring innenfor integrert medisin, og har arbeidet løpende med vanlig medisin, terapeutisk berøring, terapeutisk stemmebruk og musikkterapi. Han har skrevet en rekke fagbøker og har vunnet Den Norske Lægeforenings kvalitetspris for arbeid med musikk i medisinen. I energiforståelse har han blant annet vært utdannet hos den kjente irske healeren og meditasjonslæreren Bob Moore i Danmark 1978-1998, og har spesialisert seg i forskning om sammenhengen mellom kropp og sinn via lyd og energi. Audun Myskja er en av legene i Norge som kjenner døden best. Han har fulgt mange mennesker gjennom den aller siste fasen av livet. Gjennom dette arbeidet har han funnet en dypere forståelse av hva døden er. I sin bok "Kunsten å dø" behandler han nettopp spørsmål som: Hva skjer med kroppen når døden nærmer seg? Hva kan pårørende gjøre for å lindre smerte og gi trøst? Finnes det noe i oss som lever videre når vi dør? Er det mulig å forstå døden? Audun har også hatt en nær døden-opplevelse, som endret mye i hans liv. 

Kristin Flood

Kristin Flood har bakgrunn som journalist i Aftenposten og har 25 års erfaring i mindfulness og nærværstrening. Hun holder kurs og foredrag som inspirerer deltakerne til å gjenopprette kontakten med sitt autentiske jeg. Metodene er skriving, mindfulness, nærværstrening og selvutforskning. Kursene holdes i samarbeid med forfatter Merle Levin. Mer enn tusen norske kvinner og menn har deltatt på kursene siden starten i 2002. Kristin Flood organiserer også guiding, byvandringer og kultur-eventer i Venezia, der hun har vært bosatt i mange år.

Kristin jobber også som forfatter og har skrevet bøkene Jakten på en annen rikdom, Rom for stillhet, Amor Fati, og Nærvær. ​



Nysgjerrig på tidligere LIVE-kvelder? Se her.

sol

Siden tidenes morgen har mennesket stilt seg spørsmålene: hvem er vi, hva gjør vi her på jorden og hvor er vi på vei?

"Har vitenskapen svarene, religionene eller spiritualiteten, eller kanskje har de alle hver sin bit av sannheten?
Gjennom å lytte til gjestenes erfaring og perspektiver ønsker jeg å bringe frem nye og interessante perspektiver på disse spørsmålene. Dette er min bakgrunnen for at jeg ønsker å arrangere disse live kvelder der du får mulighet til å møte og lære av de fantastiske menneskene jeg har møtt gjennom min reise med Wisdom From North" 

Jannecke Øinæs

NB: Ved å komme denne kvelden, støtter du samtidig Wisdom From North.

Bestill billetter i dag

Billetter er ikke refunderbare. Ekstra kvittering fås ved forespørsel til info@wisdomfromnorth.com. Ved betalt billett, står du på liste hos arrangør og trenger kun å oppgi navn på døren.

Skulle arrangementet bli avlyst av en eller annen årsak, refunderes kun billettene. Ingen andre eventuelle utgifter i forbindelse med arrangementet, vil bli refundert.​ Arrangør forbeholder seg også retten til å invitere nye gjester, dersom noen av gjestene oppført for kvelden skulle melde avbud.

Vil du være den første som får vite dato for neste LIVE-aften OG sikre deg billetter.

x