logo

Ny Live intervju-aften

12 april

"Wisdom & Wonder"

Live intervju-aften  

Gjester: Michael DeVibe, Marianne Magelssen og Kjetil Haugmo

Bli med på ny live kveld der  jannecke øinæs

inviterer gjester i tiden til å undre seg med henne

Tema: Hvordan kan mindfulness og nærvær hjelpe oss med livets utfordringer?

Hvordan kan vi gå fra hodet til hjertet?

Hvordan kan vi finne en større ro?

Hvordan kan vi få en større livskvalitet ved rett og slett være mer tilstede? 

Bli med på en undrende, magisk, varm og nær aften på Litteraturhuset der vi dykker dypt ned i temaet livskvalitet, psykisk helse og velvære. 


Velkommen!

Hvor: Torsdag 12 april
Sted: Litteraturhuset i Oslo.
Tid: kl. 18.30-21.15
Billettpris: 350,-

Billetter i salg nå!
 

Michael de vibe

Michael de Vibe er seniorrådgiver i Seksjon for kvalitetsutvikling. Han er allmennlege med utdanning og praksis i systemisk familieterapi.

Han har lang erfaring med kvalitetsutvikling av helsetjenester. Michael er prosjektleder for to nasjonale læringsnettverk for gode pasientforløp for eldre og kronisk syke i kommunene.han har utviklet og forsket på metoder for oppmerksomhetstrening og stressmestring og utviklet undervisningsmateriell for dette. Han disputerte i 2014 på effekten av oppmerksomhetstrening for medisin og psykologistudenter«mindfulness» er en metode for å takle stress og fremme personlig utvikling. på norsk heter det «oppmerksomt nærvær». Michael De Vibe har gjort det til sitt livsprosjekt å spre denne helsefremmende og terapeutiske metoden. 

Marianne Magelssen

Marianne Magelssen er utdannet sykepleier, coach og mindfulness instruktør. Hun arbeider i dag som foredragsholder og forfatter."Kjære gud, kommer du snart? Det er så rotete her" er en sterk personlig beretning.

Med humor og brutalitet skreller Marianne vekk selvhøytidelighet og selvmedlidenhet. På veien ut av offerrollen fant hun noen verktøy, verktøy som holder bevegelsene i gang og hindrer stagnasjon. Marianne har tidligere skrevet den bestselgende boken "Pust for livet" om stressmestring og tilstedeværelse.www.mariannemagelssen.no


Kjetil Haugmo

Kjetils store lidenskap og ekspertise er å hjelpe mennesker å forstå hvordan deres sinn virker. Han hjelper sine klienter gå fra hode til hjerte, og dermed lære seg å leve fra hjertet.

Det innebærer å våkne opp til en kraft forbi fatteevne. Ofte har Kjetils klienter uttalt at når de lærte seg å leve mer fra hjerte ble alt annerledes, enklere og vakrere. Naturlige utspring av å leve fra hjerte er dypere kontakt i relasjoner, mer tilfredshet, indre ro, trygghet, tilstedeværelse, motivasjon, selvtillit, kreativitet og produktivitet. Kvaliteter som er avgjørende for å bygge ett liv og en karriere som blomstrer. Gjennom å ha jobbet som coach i 12 år nå har Kjetil fått muligheten til å jobbe med ett bredt spekter av mennesker. En del av hans klienter er ledere, selgere, andre coacher, grundere og alle mulige mennesker som ønsker å utvikle seg selv eller sin karriere. Han tilbyr foredrag, coaching og kurs for å hjelpe sine klienter lære å leve, lede eller selge fra hjertet.


Nysgjerrig på janneckes tidligere LIVE-kvelder? Se her.

Siden tidenes morgen har mennesket stilt seg spørsmålene: 
hvem er vi, hva gjør vi her på jorden og hvor er vi på vei?

sol

"Har vitenskapen svarene, religionene eller spiritualiteten, eller kanskje har de alle hver sin bit av sannheten?
Gjennom å lytte til gjestenes erfaring og perspektiver ønsker jeg å bringe frem nye og interessante perspektiver på disse spørsmålene. Dette er min bakgrunnen for at jeg ønsker å arrangere disse live kvelder der du får mulighet til å møte og lære av de fantastiske menneskene jeg har møtt gjennom min reise med Wisdom From North. Jeg ønsker også at vi alle skal forstå hvor kraftfulle vi alle er, og bringer frem og samarbeider derfor med mennesker som er hva jeg kaller lysbærere og som hjelper oss virkelig å innse at vi er så mye større enn vi tror.  " 

Jannecke Øinæs

If you can dream it, you can do it- walt disney 

Bestill billetter i dag

Billetter er ikke refunderbare. Ekstra kvittering fås ved forespørsel til info@wisdomfromnorth.com.

Ved betalt billett, står du på liste hos arrangør og trenger kun å oppgi navn på døren.

Skulle arrangementet bli avlyst av en eller annen årsak, refunderes kun billettene. Ingen andre eventuelle utgifter i forbindelse med arrangementet, vil bli refundert.

Vil du være den første som får vite dato for neste LIVE-aften OG sikre deg billetter.

x