Wisdom From North Logo

Vil du lære 7 steg til en spirituell reise?

Gjennom min livslange spirituelle søken og gjennom over 300 intervjuer og samtaler med mennesker rundt de store temaene i livet, så har jeg tilegnet meg verktøy, praksiser, innsikt og kunnskap som har hjulpet meg i min egen personlige vekst og utvikling. 

Vil du lære hvordan du via 7 steg kan ta fatt på din egen helt personlige spirituelle reise?

Skriv inn navn og email adresse i boksen lenger opp, og du vil få tilgang til en video der jeg deler 7 steg som har hjulpet meg i min spirituelle utvikling. Du vil også motta inspirasjonsmailene der jeg deler nye gratis videoer, engelske artikler fra vårt magasin, informasjon om kommende eventer vi har og holde deg oppdatert på produkter og tjenester jeg tror kan inspirere deg. 


Siden Wisdom From North har mange følgere fra utlandet, vil du av og til høre fra oss på engelsk.

Min opplevelse er at ved stå i egen kraft og følge hjerte så blir vi samtidig medmennesker ved at vi gir rom for den andre til å gjøre det samme. 

Når vi aksepterer oss seg selv fullt og helt, aksepterer vi også hverandre lettere. 
Det vi gir ut, får vi tilbake. Det vi motstår forblir. Det vi aksepterer, gir slipp .

>