logo

7 steg til en spirituell reise

Vil du lære 7 steg til en spirituell reise?

Gjennom min livslange spirituelle søken og gjennom over 300 intervjuer og samtaler med mennesker rundt de store temaene i livet, så har jeg tilegnet meg verktøy, praksiser, innsikt og kunnskap som har hjulpet meg i min egen personlige vekst og utvikling.

Vil du lære hvordan du via 7 steg kan ta fatt på din egen helt personlige spirituelle reise? Skriv inn navn og emailadresse under, og du vil få tilgang til en video der jeg deler 7 steg som har hjulpet meg i min spirituelle utvikling. 

Ved å legge inn navn og e-post i feltene under, bekrefter du samtidig at du ønsker å motta nyhetsbrev fra Wisdom From North, dvs e-post med info og link til de siste intervjuene samt annen oppdatering på produkter og tjenester fra Wisdom From North. 


Intensjonen med Wisdom From North er å inspirere andre til å leve ut fra sin egen indre visdom.